Met of zonder correctie
Modern kleurrijk gamma
Persoonlijke begeleiding

Veiligheidsbril kopen

Wilt u een veiligheidsbril kopen voor uw werknemers? Dan vindt u op deze website al onze modellen. Maak gebruik van de handige filters en lees alles over de bril die u op het oog hebt. U kunt bij ons onder meer veiligheidsbrillen, beeldschermbrillen en gasmaskerbrillen bestellen. We hechten veel belang aan een persoonlijke service op maat, daarom hoeft u veiligheidsbrillen niet per se online te bestellen. We komen langs in uw bedrijf voor een oogmeting, zodat u zeker bent dat u de ideale veiligheidsbril kunt kopen voor uw arbeiders. Lees verder en ontdek hoe u een afspraak maakt.

De veiligheidsbril kopen die bij uw bedrijf past

Wat uw werksituatie ook is, bij Prime Optix kunt u de veiligheidsbril bestellen die uw team nodig heeft. Zitten uw werknemers bijvoorbeeld vaak aan een bureau en kijken ze langdurig naar een computerscherm? Een beeldschermbril op sterkte kan hun leven een stuk aangenamer maken. Met een breed en scherp zicht van veraf of dichtbij helpt u een boel van hun frustraties de wereld uit. Zie het licht en ontdek ook hoe een goede beeldschermbril ook een oplossing kan zijn voor hun lichamelijke klachten. Een ander type bril nodig? Bij Prime Optix kunt u onder andere veiligheidsbrillen bestellen met verstelbare brilveren, zachte neuspads. Iedereen krijgt een bril op maat. Alle veiligheidsbrillen kunt u bovendien bestellen op sterkte, lees alles over oogbescherming op sterkte op onze website. Dankzij de handige filters op onze productenpagina bladert u snel door ons ruim assortiment aan moderne veiligheidsbrillen, waardoor u eenvoudig de ideale brillen voor uw team kunt bestellen. Ontdek onder andere onze Matrix en Phoenix. Klanten als Pfizer, Port of Antwerp en AB-InBev zijn alvast erg tevreden met onze service.

Vind alle toebehoren die uw werknemers nodig hebben

Veiligheidsbrillen bestellen was nog nooit zo eenvoudig, maar een veiligheidsbril kopen zonder onderhoudsmateriaal is niet ideaal. Gelukkig vindt u in onze optiek in Stabroek ook alle toebehoren die uw team mogelijk nodig heeft. U kunt ze ook bekijken op deze website. Bij Prime Optix kunt u onder meer koordjes, cases en doekjes voor uw veiligheidsbril kopen. Verder bieden we ook verschillende sprays aan. Met een goede reinigingsspray of anti-fogspray kunt u alles bestellen wat uw team nodig heeft om de veiligheidsbril langdurig te gebruiken. Download onze brochure en ontdek nog meer over de accessoires en onderhoudsmateriaal voor uw veiligheidsbril die u bij ons kunt kopen.

Laat uw werknemers de bril die u op het oog heeft, uittesten

Bij Prime Optix beseffen we dat het niet altijd eenvoudig is om de juiste veiligheidsbrillen te bestellen. Uw veiligheidsbril hoeft u niet per se online te bestellen, maar we kunnen ook langskomen in uw bedrijf voor oogmetingen. Verder bent u ook welkom in onze optiek in Stabroek kopen. U kunt ons online contactformulier invullen. Als u liever belt, zijn we ook bereikbaar op het nummer +32 3 664 47 49. Hopelijk kunnen we u binnenkort helpen bij het kopen van de ideale veiligheidsbril voor uw team.  

Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Benieuwd naar al onze producten?

Man met moersleutel
Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×